Vremenska prognoza za sledeću nedelju donosi najgoru pojavu godine…

Ne pamti se da je najava vremena u novijoj istoriji Srbije bila konfuznija i čudnija od ove za narednu nedelju. Da vam odmah rešimo sve dileme: biće i kiše, i grmljavine, i oblaka, i ogromnih vrućina, i jezivog sunca koje prži, i sparine… Drugim rečima, biće svega i bolje bi nam bilo da se na vreme pripemimo.

Prema najavi najtačnijeg norveškog meteo sajta yr.no, narednih sedam dana će izgledati ovako: ponedeljak, utorak i sreda nam donose pakao, sa visokim dnevnim temperaturama i mahmo će da se provuče po neki oblačak, ali nema izgleda za kišu ili, znate, dašak vetra i malo vazduha za život. Tako da možete slobodno da očekujete da će vam radna nedelja početi predivnim prizorom nečijeg znojavog pazuha u GSP busu, slika u Srbiji poznatija kao “prvi znak leta” iliti najgora pojava čitave godine.

UV inteks za naredne dane

A onda, kako se bude bližio vikend, tako će vreme da se pogoršava. U petak i subotu je najavljeno oblačno vreme sa kišom i mogućom i grmljavinom tokom čitavog dana, tako da ništa od kupanja na Adi. Temperature će, doduše, biti nešto niže, pa će konačno moći da se diše, što je dobra vest. Ali, ono najbolje stiže na kraju.

NAJČITANIJI ČLANAK  Kraj Instagrama i Facebooka: Ovo je aplikacija koja će ih zamijeniti!

Prognoza za narednu nedelju

Jer, u nedelju će i temperatura biti nešto niža, a ni sunce neće da prži baš tokom celog dana, tako da, ako planirate neki izlet – planirajte ga za nedelju, jedini normalan dan u idućoj sedmici.

VRLO VRUĆE SLIKE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*