RUSKE POLICAJKE U PREIZAZOVNOJ UNIFORMI.

Rusiju je pre neki dan šokirala fotografija objavljena na Tviteru, navodno iz grada Ekaterinburga, koja prikazuje policajke u mini-suknjama visokim potpeticama

MOSKVA – Rusko ministarstvo unutrašnjih poslova odlučilo je da se sukobi sa rastućim trendom skraćivanja suknji na uniformama policijskih službenica.

 

Zamenik ministra unutrašnjih poslova Sergej Gerasimov izdao je zabranu izmena na uniformama, koja uključuje rezanje rukava na muškim košuljama, skraćivanje ženskih suknji, i mešanje uniforme i civilne odeće.

“Kada sretnete ljude, prvo što vidite je njihova odeća, a za policijskog službenika koji ispunjava svoje dužnosti presudno je da izgleda uredno i pristojno. S vremena na vreme videli smo slučajeve u kojima službenici nepropisno nose svoje uniforme… Šefovi odeljenja moraju da obrate više pažnje na izgled ljudi kojima su nadređeni”, rekao je Gerasimov.

Rusiju je pre neki dan šokirala fotografija objavljena na Tviteru, navodno iz grada Ekaterinburga, koja prikazuje policajke u mini-suknjama visokim potpeticama, iako su brojni korisnici ove društvene mreže tvrdili da se radi o lažnoj fotografiji.

Vođa koordinacije sindikata policijskih službenika Mikhail Paškin izjavio je kako ne vidi razlog zašto bi se iko žalio na skraćenje policijskih suknji.

POGLEDAJ SLIKE

   

↓↓↓NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI↓↓↓

NAJČITANIJI ČLANAK  Najluđe slike sa plaža koje ste ikada vidjeli: Ali ova pod brojem 5 i 6 su za plakanje od smijeha...

VRLO VRUĆE SLIKE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*