Poznati doktor dao najbolji savjet: Za bolji i sretniji život potrebno je samo napraviti malu izmjenu

Neki savjeti nam zaista mogu pomoći. Često se nađemo u nekim teškim situacijama i onda nam treba način na koji ćemo se izvući.

Naše misli i radnje će uticati na to što će nam se odigravati. Trebate naravno biti pozitivni jer ćete tako privlačiti pozitivne stvari. Kada nešto radite, trudite se i uspjet ćete. Nemojte izgubiti vjeru u sebe. Ovdje vam donosimo neke savjete i izreke psihologa Mihaila Litvaka:

Kad čovjek ne može reći nešto dobro o sebi, onda počinje loše govoriti o drugima. Ako želite nešto da grizete, grizite nauku, a ne grlo bližnjem.

Ne juri sreću i pronaći će gdje se nalazi. Ona se nalazi u tebi samom. Niko ustvari ne odbacuje nikoga, već ide naprijed, a onaj koji zaostaje smatra se odbačenim.

Ako vi dobro mislite o sebi, zašto vam je toliko stalo da neko drugi misli dobro o vama. Ako želiš raditi ono što voliš, ne pitaj za dozvolu jer je nećeš dobiti.

Ne postoji muška ili ženska logika, već sposobnost i nesposobnost mudrog razmišljanja. Želite znati ko vam je glavni neprijatelj, pogledajte u ogledalo.

Postigni uspjeh i uvrede će proći. Validan razlog za prekid veze ili radnog odnosa je nemogućnost ličnog napretka u datim okolnostima.

NAJČITANIJI ČLANAK  5 do 12 klima kuca na vrata, ako mislite da je okoliš manje važan od ekonomije, pokušajte držati dah dok brojite novac

VRLO VRUĆE SLIKE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*