PSIHOTEST: Odaberi dragi kamen koji te najviše privlači i otkrij nešto o svojoj ličnosti…

Verovanje u uticaj dragog kamenja na ljudsku sudbinu korene vuče iz najdavnijih vremena. Čovek je oduvek izrađivao amajlije i talismane kojima je pokušavao da privuče pozitivne uticaje i otera negativne. Svaki dragi kamen koji vas jako privlači ima određene osobine koje su u skladu s vašim karakterom. Pravilno izabrano drago kamenje može, ne samo doneti sreću onom koji ga nosi, već i da zaštiti od negativnih uticaja.

 

Ali zašto vas privlači baš određeni kamen? Šta imate zajedničko?Izaberite sada jedan dragi kamen sa gornje slike. Koji vas najviše doziva?

.

1. Biser

Ukoliko ste odabrali biser, dostojanstveni ste i ponosni. Vi ste mudri, velikodušni i harmonični. Smireni ste, ljubazni i promišljate pre nego nešto kažete. Biser takođe ukazuje na to da ste blizu trenutku vaše transformacijePomaganje drugima je glavni motiv za vas. Niste toliko motivisani novcem. Imate jaka uverenja. Promišljeni ste i strpljivi. Volite da služite drugima i ne volite da se raspravljate. Volite da govorite o svojoj porodici. Ne trpite licemerje. Ne volite buku, gužvu. Volite dugoročne odnose. Prijatelj ste za ceo život. Dobar ste slušalac i volite razgovor jedan na jedan. Pouzdani, verni svojoj reči. Od vas možemo naučiti važnost pomaganja drugima i ispunjavanja obećanja. Međutim, mogu vas iskoristiti. Budite malo selektivniji. Ponekad je u redu reći ne.

KLIKOM NA BROJ ISPOD ODABERITE SVOJ DRAGI KAMEN KOJI VAS JE PRIVUKAO…

NAJČITANIJI ČLANAK  RIJEČ koja vas prati cijelog života – Što vaše IME govori o vama: Jedinice idealisti, osmice mudraci!

SKANDAL !!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*